حضور ائمه جماعات و مبلغین دانشگاه‌های خراسان رضوی در نخستین دوره تخصصی تربیت مربی خانواده

اولین دوره آموزش تخصصی تربیت مربی خانواده از سوی ستاد ازدواج دانشجویی و با همکاری دفتر تبلیغات خراسان رضوی در حال برگزاری می باشد.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در این دوره‌ی شش ماهه که ویژه امامان جماعت و مبلغین دانشگاه های خراسان رضوی برگزار می شود، مباحث آموزشی- تربیتی با رویکرد فقهی، روانشناختی و جامعه شناسی و با حضور اساتید و کارشناسان حوزه‌ی خانواده در دانشکده داروسازی به دانش پژوهان ارائه خواهد شد.

گفتنی است؛ تا کنون 6 جلسه از این دوره آموزشی با موضوعات" نشاط معنوی در خانواده، مشاوره خانواده( اصول و تکنیک ها)، مبانی فقهی و حقوقی خانواده، جامعه شناسی خانواده با رویکرد پیشگیری از طلاق، آسیب شناسی روانی و شخصیت، فقه الحدیث( روشهای برداشت تکنینک های روانشناسی از احادیث)،  با حضور آقایان دکتر باقری، مدرس غروی و حجج اسلام عدالتیان، نصرتی، سالاری فر و پسندیده برگزار شده است.

دکتر طباطبایی

سالاری فر