دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار کرد؛

مراسم افتتاحیه چهارمین دوره ی طرح « توانمندسازی فرهنگی دانشجویان جدیدالورود »

چهارمین دوره "  طرح توانمندسازی فرهنگی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی مشهد" با برگزاری اردوی فرهنگی- تفریحی در محل اردوگاه شهید کاوه طرقبه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، این مراسم هشتم و نهم آذرماه در دو بخش پسران و دختران و با هدف آشنا سازی اعضای جدید طرح با ضرورت و فرایند اجرای طرح توانمندسازی فرهنگی و مباحث مرتبط با آن برگزار گردید.

اجرای کارگاه آموزشی با حضور کارشناسان فرهنگی، برگزاری حلقه های معرفت با حضور مبلغین دفتر نهاد دانشگاه، اجرای مسابقات ورزشی و نقد فیلم از دیگر برنامه های این اردوی فرهنگی- تفریحی بود.

گفتنی است؛ طرح توانمندسازی فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی مشهد ، از سال 1393 به همت دفتر نهاد دانشگاه برنامه ریزی، تدوین و اجرا گردید که با توجه با دستاوردهای مثبت این طرح و استقبال دانشجویان، در سال های بعد نیز ادامه یافت.

ordooy tarh tavanmandsazi 2

اردوی طرح توانمندسازی فرهنگی دانشجویان