داشتن روحیه تعاون، اثربخشی کار گروهی را افزایش می دهد

دکتر طباطبایی در جمع اعضای دفتر نهاد رهبری، ضمن ابراز خرسندی از اجرای مطلوب برنامه های پانزدهمین جشنواره قرآنی دانشگاه علوم پزشکی، این امر را نتیجه‌ی همکاری متقابل و مشارکت خوب همکاران دفتر نهاد دانست و بر تقویت روحیه تعاون در بین اعضاء بمنظور اثربخشی بیشتر فعالیتهای جمعی در فضای دفتر تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر طباطبایی در پنجاه و دومین جلسه‌ی اخلاق اعضای نهاد رهبری، با رضایت بخش خواندن فرآیند اجرای برنامه های پانزدهمین جشنواره قرآنی از مسوولان و همکاران فعال در این جشنواره قدردانی کرد و گفت: اجرای موفق این برنامه ها میسر نشد مگر در سایه تلاش، تعاون و تعامل خوب تمامی همکاران.

وی در همین ارتباط به آیه ۲ سوره مائده ( تَعاوَنُوا عَلَی البِرِّ و التَّقوی...)، اشاره کرد و گفت: علاوه بر وظایف فردی که به انجام واجبات و ترک محرمات اشاره دارد، وظایفی نیز در حوزه خانوادگی و اجتماعی متوجه ماست که داشتن روحیه تعاون و همکاری متقابل در آن ها می تواند به اجرای هر چه بهتر کمک کند، نمونه بارز این امر حرکت جمعی و هماهنگ مردم ایران در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی و ساقط شدن نظام طاقوتی است.

دکتر طباطبایی همچنین با بیان اینکه کار خیر و کمک رسانی به دیگران در تحقق آن، تاثیرات مثبتی را بر زندگی انسان دارد افزود: این امر در روایات متعددی مورد اشاره قرار گرفته که در یکی از این روایات پیامبر اکرم (ص) می فرمایند: « اِنَّ اللّهَ فِى عَوْنِ الْمُؤمِنِ مادامَ الْمُؤْمِنُ فِى عَوْنِ اَخِيهِ الْمُؤْمِن: تا زمانى كه مؤمن در كمك به برادر مؤمن خود كوشا باشد، خدا هم او را كمك و يارى خواهد كرد» و در روایتی دیگر از پیامبر اکرم (ص) آمده است که« مَنْ قَضی لأخیهِ المؤمنِ حاجه کانَ کمَن عَبَدَ اللهَ دَهرَهُ. کسی که نیاز برادر مومنش را برطرف کند همانند کسی است که تمام عمر عبادت کرده است».

وی در همین خصوص به حدیثی از امام کاظم (ع)  نیز اشاره کرد وگفت: در این حدیث میخوانیم « اِنّ لِلّهِ عباداً فی الأرضِ یسعَونَ فی حوائجِ النّاسِ هُمُ الآمِنونَ یومَ القِیامَه؛ خداوند در زمين بندگانى دارد كه براى برآوردن نيازهاى مردم میكوشند؛ اينان ايمنى يافتگان روز قيامت‏ اند».

دکتر طباطبایی با اشاره به روایات ذکر شده افزود: باید توجه داشت که انجام کار خیر، نوعی خدمت رسانی به خود است؛ چرا که برکات آن در قالب امدادهای الهی به زندگی ما باز می گردد و لذا چنانچه در برابر امور خیری که انجام می دهیم مورد تقدیر و پاداش قرار نگرفتیم نباید مایوس و از ادامه کار خیر باز بمانیم.

Please publish modules in offcanvas position.