آغاز دومین مرحله‌ی کارگاه های معرفتی اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

دومین دور از کارگاه های معرفتی اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از 11 شهریور ماه در قالب " طرح ضیافت اندیشه اساتید" در حال برگزاری می باشد.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مرحله دوم کارگاه های معرفتی اساتید و اعضای هیات علمی 11 الی 17 شهریور ماه از سوی دفتر هم اندیشی استادان و با حضور بیش از ۱۰۰  شرکت کننده در سالن شورای دانشکده داروسازی در حال برگزاری است.

موضوعات ارایه شده در این دور از کارگاه ها شامل « تاریخ و تمدن اسلامی سطح یک و دو »، « معرفت شناسی سطح دو » و « اندیشه سیاسی سطح یک و دو » می باشد که به ترتیب با حضور دکتر هادی وکیلی، دکتر منتظر القائم، دکتر عبدالرسول مشکات و استاد رضا دانشمندی برگزار می گردد.